Un renumit medic constănţean a murit. „Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Rubeli                                                                                         FOTO: OCH
Eugen Rubeli                                                                                         FOTO: OCH

Eugen Rubeli, medic primar ortopedie-traumatologie, va fi înmormântat duminică, 12 mai. Înmormântarea va începe la ora 11.00.

Trupul neînsufleţit al medicului Eugen Rubeli (65 de ani) va fi depus sâmbătă, 11 mai, după ora 13.00, la capela bisericii din localitatea Agigea, judeţul Constanţa.  Înmormântarea va avea loc duminică, 12 mai, de la ora 11.00.

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când dragul şi stimatul nostru coleg, Dr. Eugen Rubeli, a plecat dintre noi pentru totdeauna. Dr. Rubeli nu doar a marcat existenţa celor pe care i-a întâlnit pe drumul vieţii, ci le-a schimbat destinul, atât prin actul medical, cât şi prin grija pe care o manifesta pentru pacienţii săi.

Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe!”, au transmis pe Facebook colegii medicului de la Ovidius Clinical Hospital (OCH).

Tot pe o reţea socială a scris şi medicul Toma Cucu: „Cu durere în suflet, anunţ pe cei care l-au cunoscut, că bunul meu prieten şi nepreţuit meu coleg, domnul doctor Eugen Rubeli, a trecut în nefiinţă. Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui, ca să ştie cât de mult l-am iubit. Dumnezeu să-l ierte!”.

Dr. Eugen Rubelie era medic primar, specialist în ortopedie şi traumatologie.

Pe aceeaşi temă:

Un militar salvat de la moarte de către medici a rămas cu cotul strâmb. „I-au pus mâna invers, probabil din neatenţie sau din nepăsare”

Accident de muncă în Portul Constanţa. Un muncitor a căzut de la înălţime

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite