Turneul de fotbal „Din spatele blocului în faţa tribunelor“ ajunge la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul naţional de fotbal „Din spatele blocului în faţa tribunelor“, dedicat tinerilor de 14 - 18 ani, organizat de Pepsi şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, ajunge în acest weekend la Mamaia.

Tinerii pasionaţi de fotbal, care doresc să facă o carieră în acest sport, sunt aşteptaţi sâmbătă în parcarea Hotelului Rex din Mamaia. Vor fi formate echipe de câte cinci jucători plus rezervă, iar o partidă de fotbal va dura 10 minute sau două goluri. Căştigătorii acestei etape vor merge mai departe în turneul final care se va desfăşura pe 25 iulie, tot la Mamaia, pe platforma de vizavi de Hotelul Rex.

Marii câştigători ai turneului vor fi patru tineri fotbalişti, care vor avea ocazia să se antreneze timp de o lună în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. Alţi tineri participanţi vor primi echipamente sportive complete sau weekend-uri la mare. Unul din premiile speciale ale turneului sunt tricourile Edun, produse în exclusivitate pentru Pepsi de localnici din Africa.

Turneul „Din spatele blocului în faţa tribunelor“ este primul proiect comun Pepsi - Academia de fotbal Gheorghe Hagi în cadrul parteneriatului semnat recent pentru sprijinirea tinerilor talentaţi care doresc să facă performanţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite