Trei cetăţeni străini, ascunşi sub un autocar, prinşi de poliţiştii de frontieră încercând să intre fraudulos în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Cei trei cetăţeni străini, originari din Algeria, Maroc şi Palestina, au declarat că intenţionau să ajungă într-o ţară din Vestul Europei.

Descoperirea a fost făcută luni, 1 iulie, de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai I.P.J. Constanţa şi I.J.J. Constanţa. Aceştia au efectuat o acţiune comună în cadrul căreia au verificat un autocar, înmatriculat în România, unde au fost descoperite ascunse, sub mijlocul de transport, trei persoane de sex masculin.

„În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei trei sunt cetăţeni din Algeria, Palestina şi Maroc, cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani şi au declarat că s-au ascuns sub autocar cu intenţia de a ajunge în state din vestul Europei.

Totodată, şoferul autocarului a declarat că nu avea cunoştinţă despre existenţa celor trei bărbaţi ascunşi sub mijlocul de transport pe care îl conducea”, transmite Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cei trei cetăţeni fiind predaţi autorităţilor bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Cetateni straini ascunsi in autocar FOTO Poliţia de Frontieră

Pe aceeaşi temă:

Ambarcaţiune de agrement, adusă la mal de Poliţia de Frontieră. Barca plutea în derivă

Delta Dunării, zonă de frontieră. Avertismentul Gărzii de Costă pentru cei care doresc să pescuiască aici

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite