Tragedie la Mamaia. O fetiţă de 5 ani şi tatăl său au murit înecaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvamarii au căutat trei ore trupul fetiţei FOTO Adevărul
Salvamarii au căutat trei ore trupul fetiţei FOTO Adevărul

Un turist din Bucureşti şi fetiţa sa în vârstă de 5 ani, aflaţi la Mamaia, şi-au găsit sfârşitul miercuri în apele Mării Negre.

Miercuri dimineaţă, cei doi au plecat pe mare pe o barcă gonflabilă. Din nefericire, aceasta a fost răsturnată de un val şi cei doi s-au dus la fund.

Speriată că cei doi nu mai ieşeau din apă şi nici nu-i mai vedea, mama fetiţei a alertat salvamarii şi autorităţile, sunând la 112.

Salvamarii spun că în momentul incidentului marea nu era agită, scăldatul în apele mării fiind permis, dar că, probabil, un val a răsturnat bărcuţa în care se afla copila de 5 ani, iar tatăl ei s-a panicat.

Salvamarii au găsit şi au reuşit să aducă la mal trupul bărbatului, care era în stop cardio-respirator. După trei ore de căutări, salvatorii au adus la mal şi trupul fetiţei, fără viaţă.

La faţa locului s-au deplasat scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", dar şi un echipaj al Agenţiei Române de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare, care, ajutaţi de salvamari, au ieşit pe mare în căutarea fetiţei.

Pe aceeaşi temă:

Un turist a murit pe plajă, în urma unui infarct

O tânără a fost lovită de un skijet, în staţiunea Mamaia

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite