Ştefan Bănică, în concert de toamnă la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică Jr. a cântat în această vară în Club Tribute din Mamaia
Ştefan Bănică Jr. a cântat în această vară în Club Tribute din Mamaia

Artistul va susţine un spectacol muzical în luna noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Un bilet la spectacolul „Gustul dragostei“ are prețul de 100 de lei.

Ştefan Bănică a anunţat că va avea un concert duminică, 6 noiembrie, la ora 19.30, la Constanța. După recitalurile susținute în cluburile de pe litoral, artistul revine la malul mării pentru a marca 10 ani de tradiţie a seriei de „concerte extraordinare“ de Crăciun.




„Prin concertele pe care le-a susţinut în ultima perioadă în mai multe zone ale ţării, Ştefan Bănică a dorit să fie mai aproape de public, dorind să împărtăşească iubitorilor muzicii sale din diverse colţuri ale ţării, care poate nu reuşesc să ajungă în luna decembrie la Sala Palatului, un crâmpei din atmosfera acestor concerte“, scrie PR-ul artistului.

„Spre deosebire de alţi ani, am decis să cântam în diferite oraşe ale ţării, şi mai mici, şi mai mari, pentru publicul care ne cere şi care nu are posibilitatea să ne vadă în Bucureşti, pe viu, la sfârşit de an. Vă aştept la Constanţa!“, a transmis Ştefan Bănică fanilor săi.

Ștefan Bănică, în concert la Tribute din Mamaia
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite