Soţ şi soţie, loviţi de tren în zona unui liceu din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni au fost loviţi de tren duminică, 11 august, la Constanţa, în zona Poarta 6, aproape de liceul Lucian Blaga.

Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat şi o femeie loviţi de tren, în jurul orei 16.15. Ambii sunt în vârstă de aproximativ 60 ani. Ei încercau să traverseze calea ferată.

„La faţa locului intervin la caz echipajul medical de terapie intensivă mobilă SMURD C şi un echipaj medical de prim-răspuns SMURD B“, transmite ISU Constanţa.

Paramedicii au comunicat că ambele persoane sunt conştiente şi urmează să fie transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite. 

„Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa  au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, pe ruta CF813, în dreptul km 228, trenul care se deplasa pe direcţia Mangalia - Arad a surprins şi a acroşat 2 persoane, fiind vorba despre o femeie şi un bărbat, ambii de aproximativ 60 de ani,  care nu s-ar fi asigurat în momentul traversării căii ferate. Până în acest moment, identitatea persoanelor în cauză n-a fost stabilită, acestora fiindu-le acordate îngrijiri la faţa locului“, comunică Poliţia Constanţa. 

Imagine indisponibilă

Scena accidentului Sursa IPJ Constanţa

Revenim cu amănunte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite