Show aviatic de excepţie la Mihail Kogălniceanu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păsările Tunetului au făcut spectacol pe cerul de la Kogălniceanu
Păsările Tunetului au făcut spectacol pe cerul de la Kogălniceanu

Peste 3000 de spectatori s-au strâns lângă Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu ca să asiste la show-ul aviatic organizat ieri. Principala atracţie a constituit-o reprezentanţia escadrilei specializate a Forţelor Aeriene SUA „Păsările Tunetului“.

Spectatorii au venit la show cu maşinile personale sau cu autobuzele, puse la dispoziţie gratuit de RATC Constanţa. Cursele s-au dovedit a fi neîncăpătoare faţă de numărul mare de solicitanţi. Cu mic cu mare oamenii s-au strâns în spaţiul special amenajat şi au urmărit cu sufletul la gură spectacolul. Fiecare a căutat un pic de umbră iar cei mai câştigaţi au fost prevăzătorii care şi-au adus umbreluţe de soare de acasă.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE MIHAI CIOBANU

Au dat startul românii care în ciuda avioanelor mai puţin performabte faţă de cele americane au dovedit că măiestria şi curajul nu are neapărat legătură cu performanţa avionului. Momentul românilor a fost „încununat“ de paraşutişti. Cerul s-a umplut de paraşutele multicolore ale curajoşilor veniţi să-şi impresioneze spectatorii.

Momentul de maxim interes a fost susţinut de Thunderbirds – Păsările Tunetului din escadrila specializată a Forţelor Aeriene SUA. Într-un zgomot asuzitor americanii au decolat până în înaltul cerului revenind mai aproape de pământ doar pentru a se ridica din nou, într-o serie de spectaculoase rotiri şi răsuciri curajoase. Demostraţia a smuls aplauzele asistenţei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite