Sărbători de iarnă, răsfăț la malul mării. Cât costă un sejur pe litoral de Crăciun și de Revelion

0
Publicat:

Litoralul românesc oferă alternative atractive celor care vor să se relaxeze cu prilejul sărbătorilor de iarnă, însă nu țin să aibă parte de un decor hibernal și vor să evite aglomerația din stațiunile montane.

Preparate de Sărbători la “Steaua de Mare” sursa foto: “Steaua de Mare”
Preparate de Sărbători la “Steaua de Mare” sursa foto: “Steaua de Mare”

Sejururile pe litoral includ petreceri de lux, răsfăț la spa, tratamente în bazine încălzite și multe surprize. Deja cea mai mare parte din ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă la malul mării au fost cumpărate, de turiștii care vor să se relaxeze, să se bucure de mare într-un decor altfel, incomparabil cu cel aglomerat de vară și să evite aglomerația din stațiunile montane, dar și orele de drum pe șosele sau prin aeroporturi până la destinațiile de vacanță.

Crăciun pentru romantici

2.999 de lei costă trei nopți de cazare pentru doi adulți la hotelul de patru stele Yaki, din stațiunea Mamaia, în perioada Crăciunului.

„Oferta include demipensiune, prânz cu grătar tradițional de Crăciun, cină specială de Crăciun cu muzica live, acces SPA, la piscină interioară, saune la sala de fitness, precum și la jacuzzi și cascadă cervicală, masaje intuitive pentru clienți cu geluri speciale dintr-o combinație de alge și ingrediente botanice“, a declarat Costină Ciobanu, reprezentantul hotelului Yaki.

Moș Crăciun vine și la complexul balnear Steaua de Mare din Eforie Nord. Prețurile pornesc de la 1500 de lei pe sejur de persoană, pentru un sejur de trei nopți, în regim all inclusive.

„Cel mai așteptat moment este venirea lui Moș Crăciun, care va coborî, bineînțeles de la înălțime, așa cum se așteaptă toți copiii cuminți care i-au scris Moșului, brunch festiv cu muzica live, momente tradiționale cu pomană porcului, sesiuni zilnice de aqua gym și circuit cu masaje subacvale și bineînțeles alte surprize, atât natur copii cât și pentru părinți“, a declarat Valentina Tică, managerul complexului balnear Steaua de Mare.

Noul An la malul mării

Pentru noaptea dintre ani, hotelierii au pregătit petreceri sclipitoare.

Un sejur de trei nopți la hotelul de cinci stele Vega din stațiunea Mamaia pornește de la 5100 de lei, pentru două persoane.

„Oferta include micul dejun și cinele, inclusiv cina festivă de Revelion cu muzica live, invitați surpriză și un spectaculos foc de artificii, brunch-ul de pe 1 ianuarie și oferte speciale pentru tratamentele cosmetice cu aur de la renumitul nostru centru de frumusețe“, a declarat Raluca Dumitrașcu, marketing manager Vega.

Hotelurile de patru stele de pe litoral se întrec, de asemenea, în oferte.

La hotel Yaki din Mamaia, prețul sejurului de trei zile este de la 3.500 de lei pentru două persoane, în sistem all inclusive cu terapii spa incluse și cu o fastuoasă cină de Revelion încununată de un foc de artificii și cadouri de bun venit pentru oaspeți.

La complexul balneoclimateric Steaua de Mare din Eforie Nord, sejurul este de patru nopți, iar prețurile pornesc de la 2900 de lei de persoană. Serviciile sunt all inclusive și includ și sesiuni de răsfăț la bazinele complexului.

La hotelul Sulina din stațiunea Mamaia, un sejur de 4 nopți costă 3600 de lei pe camera și include o cina și prazul și mulțime de surprize.

„Avem pregătite degustări de vinuri, cine însoțite de muzica live, brunch și programe de divesrtisment gândite special pentru copii oaspeților noștri", a declarat Elena Drăghici, șef de recepție al hotelului Sulina.

Vremea pe litoral se anunță fără pic de zăpadă, însă favorizează plimbările pe malul mării, fiind prognozate temperaturi de 0-6 grade Celsius.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite