Sărbătoarea campionilor României pe străzile Constanței. Peste 4.000 de suporteri s-au adunat în Piața | Ovidiu FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosferă incendiară în Constanța, luni seară: mii de tineri au ieșit în centrul orașului să îi sărbătorească pe noii campioni ai României la Superliga de fotbal, într-o demonstrație de bucurie și solidaritate, fără precedent.

Bucuria constănțenilor este cu atât mai mare cu cât e pentru prima dată când Farul Constanța câștigă Campionatul României, după ce în anul 2017, FC Viitorul Constanța a câștigat marele trofeu. Cele două echipe au fuzionat și sub îndrumarea legendei fotbalului Gheorghe Hagi s-a ajuns la o asemenea performantă.

Constănțenii și-au sărbătorit campionii FOTO Antonia Ispas
Constănțenii și-au sărbătorit campionii FOTO Antonia Ispas

Suporterii purtând culorile alb -albastru i-au condus în marș triumfal pe jucătorii de la Farul, urcați într-un autobuz etajat, cu medaliile la gât, de la Stadionul Farul, pe străzile din oraș.

Mii de tineri s-au strâns și i-au așteptat în piața Ovidiu, ca să îi sărbătorească pe campioni, dar și pe antrenorul Gheorghe Hagi.

Constănțenii și-au sărbătorit campionii FOTO Antonia Ispas
Constănțenii și-au sărbătorit campionii FOTO Antonia Ispas

La ora difuzării acestui articol, în Piața Ovidiu din Constanța erau aproximativ 4000 de suporteri, iar numărul lor creștea constant.

Constănțenii au asistat cu ochii în lacrimi la momentul în care Cupa României a fost adusă pe scena din piața Ovidiu. Au scandat și au aplaudat minute în șir și au cântat imnul Clubului Farul,  au strigat numele fiecărui jucător în parte dar pe cel al “Regelui”, Gheorghe Hagi, la rândul sau vizibil emoționat. 

“Am sperat ani de-a rândul că vom vedea Cupa României la Constanta. Nu vă pot spune cât sunt de fericit”, a declarat un suporter care și-a adus la manifestare și fetiță de trei ani, îmbrăcată în culorile clubului. 

“Când văd atâta emoție și aud imnul Farului mă trec fiori, îmi dau lacrimile. Este o atmosfera minunata și le mulțumesc acestor jucători tineri și frumoși pentru bucuria pe care ne-au adus-o” a spus emoționată o femeie. 

“Îmi place fotbalul foarte mult și am venit să îl văd pe Rege, dar și pe campioni. Jucătorul meu preferat este Denis Alibec”, a spus Mihai, un băiețel de doar 9 ani pe care părinții l-au adus, la rugămintea lui, la sărbătoarea campionilor. 

Sărbătoarea campionilor s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii și un concert 3SE. 

Echipa campionilor este formată din Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - T. Băluță, Nedelcu, Grameni - Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa; Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, V. Morar, Sali, I. Cojocaru;

Constănțenii și-au sărbătorit campionii FOTO Antonia Ispas
Constănțenii și-au sărbătorit campionii FOTO Antonia Ispas

Echipa condusă de Gheorghe Hagi a sosit în Piața Ovidiu din Constanța în jurul orei 20.00.

image

Farul Constanţa a învins, duminică seara, pe FCSB cu 3-2 într-o revenire spectaculoasă după ce fuseseră conduși cu două goluri.

image
ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite