S-a urcat beat la volan şi şi-a omorât soţia într-un accident rutier, la 23 August

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a consumat băuturi alcoolice, şoferul unui Renault Clio a pierdut controlul volanului în curba de la 23 August şi s-a răsturnat cu autoturismul. În urma impactului violent, soţia sa, care stătea pe scaunul din dreapta faţă, a decedat.

Accidentul rutier s-a produs aseară, în jurul orei 22.00, pe drumul care leagă localităţile Mangalia de 23 August.

Pentru că a consumat băuturi alcoolice, dar şi pentru că nu a adaptat viteza în curbă, Ion Pintilie (63 de ani), şoferul Renault-ului CT 72 PMN a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetul din dreapta sa, după care s-a răsturnat. El se deplasa dinspre 23 August către Mangalia. În urma impactului violent, soţia sa, Emilia Pintilie (62 de ani) a decedat.

Pentru a-l scoate pe Ion Pintilie dintre fiarele contorsionate au fost solicitaţi să intervină militarii de la Descarcerare. Bărbatul a suferit un infarct, după care a fost dus la spital. Soţia sa a fost ucisă de o bucată de metal care s-a desprins din parapet în momentul impactului.

Şoferul Renault-ului Clio s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice (având 0,76 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat), dar şi pentru omor din culpă. În cursul după-amiezii, Ion Pintilie a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite