Reclamă sigură. Prostituatele, cu anunţ explicit şi fotografie la mica publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Practicantele amorului plătit FOTO Adevărul
Practicantele amorului plătit FOTO Adevărul

O reţea de proxenetism şi prostituţie formată din 17 persoane a fost anihilată la Constanţa. Membrii grupării, cu vârste cuprinse între 28 şi 57 ani, au racolat peste 20 victime, majore şi minore, cărora le-au asigurat protecţia pentru întreţinerea de acte sexuale contra cost.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Crimă Organizată Constanţa, au capturat un grup infracţional format din 17 persoane care se ocupau cu proxenetismul.

Membrii grupării, cu vârste cuprinse între 28 şi 57 ani, au racolat începând din 2009 peste 20 victime, majore şi minore, cărora le-au asigurat găsirea de clienţi, protecţia şi transportul pentru întreţinerea de acte sexuale contra cost.

Pentru recrutarea clienţilor, membrii grupării postau, în cotidienele locale şi în publicaţiile on-line, anunţuri explicite sau pentru servicii de masaj, conţinând fotografii ale părţilor vătămate.

Beneficiile financiare din proxenetism erau substanţiale. Prostituatelor le era asigurat doar strictul necesar traiului zilnic.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 zile a unui număr de 13 inculpaţi. În cauză mai sunt cercetate alte patru persoane pentru acelaşi gen de infracţiuni.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite