Răsfăţ de 1 Martie: flori, mărţişoare şi bomboane!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărţişoare dulci pentru doamne şi domnişoare
Mărţişoare dulci pentru doamne şi domnişoare

Constănţencele au fost răsfăţate de 1 Martie, în ciuda frigului pătrunzător şi a vântului puternic care nu semăna a primăvară. Ele au primit mărţişoare, flori, dar şi bomboane de la cei care le arată, măcar câteva zile pe an, că le preţuiesc.

Grupuri de tineri le-au împărţit bomboane rafinate din partea unei firme de dulciuri, iar elevi ai Şcolii Gheorghe Ţiteica şi ai Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân au dăruit mărţişoare eco, făcute chiar de ei. Ambele evenimente s-au desfăşurat în centrul oraşului, pe strada Ştefan cel Mare, în faţă la Tomis Mall.

Tradiţii de Mărţişor în Moldova. Ce să faci în prima zi din martie ca să-ţi meargă bine restul anului

Doamnele şi domnişoarele au fost foarte încântate de cadouri. La acţiunea elevilor au participat şi două vedete - Raluca Lăzăruţ (Antena 1) şi Bobo Burlăcianu, membru al trupei Fără Zahăr. Mărţişoarele au fost făcute din materiale reciclabile, în cadrul proiectului EcoChampions realizat de Asociaţia MaiMultVerde şi Grupul CEZ în parteneriat cu Mare Nostrum şi Inspectoratul Şcolar Constanţa. 

 Poliţiştii au oferit mărţişoare şoferiţelor

Ca în fiecare an, Poliţia Rutieră a făcut şi ea daruri „participantelor la trafic“. Cavalerii cu caschetă au oprit şoferiţele pe partea dreaptă a drumului, dar nu ca să le certe, ci să le ofere o floare şi să le ureze o primăvară frumoasă ca ele. 

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite