Radio Vacanţa, radioul care însoţeşte de o jumătate de secol turiştii de pe litoral

0
0
Radio vacanţa
Radio vacanţa

Radio Vacanţa a emis pentru prima dată în anul 1967 din Vila 27, situată în staţiunea Mamaia. În acest sezon estival, luni, 29 iunie, radioul se va face auzit pe litoral şi în Delta Dunării.

„E vara ta, e Radio Vacanţa!“, asta vor auzi pe litoral turiştii începând de luni, 29 iunie. De mai bine de o jumătate de secol, Radio Vacanţa este frecvenţa cunoscută de toţi cei de pe plajă sau din delta Dunării.

„Începând de luni, 29 iunie, poveştile verii se vor auzi din nou la Radio Constanţa, în ediţia estivală Radio Vacanţa. Programul va fi disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online pe site-urile radiovacanta.ro şi pe radioconstanta.ro”, se arată într-un comunicat al celor de la radio.

Acum, Radio vacanţa emite din Vila numărul 1, Mamaia, putând fi recepţionat pe frecvenţele Radio Constanţa - 100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina, zilnic, până la mijlocul lunii septembrie.

La Radio Vacanţa se vor auzi hiturile verii, dar şi cele mai importante ştiri de la mare şi din Delta Dunării.

„Programul estival care aduce vacanţa în sufletul românilor, oriunde s-ar afla, va include reportaje, recomandări turistice şi informaţii utile. Realizatorii Radio Vacanţa vor fi alături de ascultători, pentru a-i însoţi într-o vacanţă reuşită, în pofida restricţiilor sanitare impuse, obligatoriu de respectat”, mai spun jurnaliştii de la Radio Vacanţa.

Pe aceeaşi temă:

„Radio Vacanţa“, primul post liber de la mare. Unde a emis pentru prima dată

„Jurnalul familiei –escu“ va putea fi vizionat şi la Constanţa. „Documentarul vorbeşte despre Cântarea României,  Daciada, Radiovacanţa“
 

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite