Pugilistul constănţean Ionuţ Gheorghe, înjunghiat după cucerirea trofeului „Centura de Aur“. Cazul este nerezolvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pugilistul Ionuţ Gheorghe a fost ţinta a două atacuri
Pugilistul Ionuţ Gheorghe a fost ţinta a două atacuri

Un incident violent care s-ar fi putut termina tragic s-a petrecut în iunie 2006 în staţiunea Mamaia. Puglistul Ionuţ Gheorghe a fost înjunghiat la câteva ore după ce cucerise trofeul „Centura de Aur“ la box.

Sportivul a ajuns în spital. Din fericire rana nu a fost gravă. Ionuţ Gheorghe ( 27 de ani) fusese favoritul Turneului Internaţional de Box organizat în luna iunie pe litoral. El se întorcea de la o petrecere, organizată în Satul de Vacanţă şi doar ce părăsise localul unde sărbătoreau şi oficialii Federaţiei. În apropierea complexului „Perla“ , în jurul orei 2.00. Poliţiştii au afirmat, la acea dată, câ tânărul a căzut victima unui conflict spontan izbucnit între prietenii săi şi grupul de agresori. Pugilistul a fost înjunghiat în torace şi a fost spitalizat timp de zece zile, timp în care a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Gheorghe declara la acea dată că agresorii, în număr de şase sau şapte, ar fi fost puşi de cineva să-l atace, tocmai pentru faptul că obţinuse trofeul la categoria 64 de kilograme. El a afirmat că indivizii l-au recunoscut după treningul naţionalei, pe care îl purta în seara agresiunii.

Două săptămâni mai târziu, Ionuţ Gheorghe a fost implicat într-un alt scandal. De această dată incidentul s-a produs chiar în incinta sălii de antrenamente din complexul Flămânda. Pugilistul a intervenit, alături de alţi membri ai lotului olimpic de box, pentru a-i alunga pe membrii unui grup care pătrunseseră în complex înarmaţi cu bâte şi cu săbii ninja. Agresorii au fugit când la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţiştii şi agenţii unei firme de pază.

Anchetatorii nu ştiu nici acum cine l-a înjunghiat pe pugilist sau care a fost mobilul faptei. Dosarul se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, încadrarea faptei fiind de tentativă de omor. „Cazul este cu autor necunoscut însă se fac, în continuare, cercetări“, a precizat procurorul Sadâc Zafer, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite