Primarul unei comune din judeţul Constanţa a murit la 54 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorina Şerbănescu, primarul comunei Adamclisi sursa foto: Facebook/D.S
Dorina Şerbănescu, primarul comunei Adamclisi sursa foto: Facebook/D.S

Dorina Şerbănescu a murit şla 54 de ani. În urmă cu câteva zile a postat pe Facebook ultimul său mesaj în care descria problemele de sănătate.

Dorina Cicilia Ţerbănescu, primarul comunei Adamclisi, a murit. Primăriţa (PNL) avea 54 de ani şi în urmă cu câteva zile a ajuns la spital cu probleme cardiace. 

„Inima mea mi-a făcut probleme,dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres ,odihnă mai puţină.Dar Dumnezeu a ales că eu să trec peste aceasta cumpănă şi să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor şi întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi, personalul celor 2 ambulanţe, medicilor şi personalului medical din Spitalul Judeţean Constanţa. Mii de mulţumiri”, scria pe Facebook, în urmă cu trei zile, primăriţa din Adamclisi.

În seara zilei de luni, 15 noiembrie, Dorina Şerbănescu a murit. 

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a transmis că este alături de familia greu incercată a regretatei colege şi prietene,  Dorina Cicilia Şerbănescu.

„Primar al  comunei Adamclisi, profesor şi inginer agronom, Dora a reuşit să schimbe faţa localităţii prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomeneşti. Vestea trecerii ei la cele veşnice a căzut ca un trăsnet peste noi toţi. Dora a fost in primul rand un om extraordinar si va rămâne in inimile tuturor celor ce au cunoscut-o.

Condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spun cei din PNL Constanţa.

Citeşte şi: 

Militar rămas infirm la Revoluţie, despre retrimiterea dosarului la Parchetul Militar: „Este necesară o nouă structură care să se ocupe de Revoluţie“

Un restaurant, amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat programul de funcţionare

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite