Premiera filmului „Şi caii sunt verzi pe pereţi“. Comedie despre cum e să câştigi la loterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Dan Chişu și actorii Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Smoleanu vin la Cityplex Constanța, unde este programată proiecţia de gală. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, ora 20.00, în prezența protagoniştilor. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Din 2 noiembrie, comedia românească „Şi caii sunt verzi pe pereţi“ poate fi văzută în cinematografele din țară, urmând că echipa să organizeze o caravană care va trece prin principalele orașe din România.

Premiera de gală la Cityplex Constanța va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, ora 20.00, în prezența regizorului Dan Chişu și actorilor Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Smoleanu. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Despre film

Protagoniștii filmului sunt Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Smoleanu, Anca Florescu, Dragoș Bucur, Dan Chişu.

„Este o poveste despre iluzia de a te îmbogăți în România. Într-o țara în care poveștile izbitoare despre a câștiga bani ușor sunt peste tot, cineva crede că un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este și ușor realizabil. Povestea urmează două destine: cel al unui cuplu de tineri, Marius și Cosmina, care ar fi putut deveni bogați; iar celălalt urmărește povestea a doi adulți, Tocitu și Buzilă, care din cauza lipsei lor de cunoștințe atunci când vine vorba de tehnologia modernă, sunt păcăliți de un spam primit pe e-mail, intră într-o loterie online falsă și pierd toate economiile lor. Poveștile se întâlnesc la sfârșit, când se pierde orice sperantasi refuză singură lor sansade a se îmbogăți. În cele din urmă ne dăm seamă că iluzia de a deveni bogat pune oamenii obișnuiți în situații extraordinare“, declară regizorul Dan Chişu. 

Eroii sunt Tocitu și Buzilă. Tocitu, un paznic de depozit, necăsătorit și scrupulos, tocmai a fost înștiințat că în depozitul la care lucrează totul va fi computerizat și este pe punctul de a-și peirde slujbă pentru că nu știe să folosească calculatorul. Încercând să-și găsească altă slujbă, realizează că acest lucru nu este posibil fără nici o cunoștință de utilizare a calculatorului. Prin urmare se înscrie la cursuri și cu ajutorul instructorului reușește să-și cumpere un calculator și să-și creeze un cont de email. Neobișnuit cu internetul, primul email pe care îl primește îl privește că pe un lucru foarte serios și este convins că a câștigat deja un million de dolari, pentru care trebuie doar să-și deschidă un cont în care Loteria Britanică să depună fabuloasa sumă câștigată. Celelalte personaje sunt Marius și Cosmina. La fel ca oricare tânăr, Marius merge într-o noapte în club cu prietenii, beau bere, se distrează, fumează. Cosmina este una din fețele care promovează un brand de țigări în club, care de această dată organizează cea mai mare loterie de acest gen din România.

Marius vrea să o cunoască, așa că se înscrie în loterie. În scurt timp, Cosmina îl sună să îl anunțe că este fericitul câștigător. Cei doi se întâlnesc, dar când îi întinde Cosminei biletul câștigător își da seama că a trecut din greșeală numele de familie al tatălui, intenția de atunci fiind de o agăța pe Cosmina, nu de a câștiga premiul. Părinții lui sunt divorțați și în buletin are trecut numele mamei. Nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

Împreună încearcă să găsească pe cineva în România cu acel nume , care i-ar putea ajută să încaseze premiul. În căutarea lor găsesc un minor (care nu poate încasă premiul ), un repatriat, un surdo-mut și o persoană decedată. Ultimul pe lista este paznicul de depozit. Între timp , Marius este încântat că își va cunoaște tatăl. În cele din urmă ne dăm seamă că iluzia de a deveni bogat pune oamenii obișnuiți în situații extraordinare.”

Detalii suplimentare despre film puteți găsi pe site-ul www.sicaiisuntverzipepereti.ro sau pe pagina de Facebook.    

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite