Poliţist cu artera secționată într-un scandal conjugal. Va trăi, dar va rămâne infirm

0
0

Un agent de poliție din Cumpăna a fost la un pas să moară în încercarea de a aplana un scandal iscat în familia unor localnici.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală Constanţa au fost sesizaţi vineri, 10 august, la ora 12.00, de către o femeie, în vârstă de 38 ani din Cumpăna, cu privire la faptul că soţul său în vârstă de 34 de ani a agresat-o fizic şi verbal. De frică, femeia a fost nevoită să părăsească locuinţa comună, împreună cu cei doi copii minori ai cuplului.

Patrula mixtă de poliţie formată dintr-un poliţist al Secţiei 1 Rurală Constanţa şi un poliţist local s-a deplasat la adresa indicată pentru a aplana conflictul. Bărbatul scandalagiu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi se manifesta violent inclusiv la adresa poliţiştilor. Îi înjura și profera ameninţări, aruncând totodată diverse obiecte către aceştia.

Echipajul de intervenție a solicitat sprijinul unui al treilea poliţist, din Postul de Poliţie Cumpăna. Dar nici la venirea acestuia, bărbatul nu s-a calmat. A continuat să fie agresiv, ameninţând-o cu moartea pe soţia sa pentru că a solicitat intervenţia Poliției. Oamenii s-au văzut nevoiți să-l imobilizeze.

Întrucât scandalagiul se încuiase în casă şi stătea în dreptul unei ferestre deschise, poliţistul venit în sprijinul colegilor a încercat să îl imobilizeze, moment în care suspectul a trântit cu putere fereastra, care s-a spart.

Cioburile i-au provocat subofiţerului leziuni grave la nivelul braţului şi antebraţului drept, ce au necesitat transportarea sa la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Ulterior, omul legii a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii amănunţite, unde a rămas internat.

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit poliţistul „prezintă leziuni de violenţă care au putut fi produse prin lovire cu sau de corp tăietor, posibil sticlă, ce necesită pentru vindecare 50-55 zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicaţii şi care i-au pus viaţa în primejdie prin hemoragia externă gravă, ca urmare a secţionării complete a arterei brahiale drepte. Totodată, s-a stabilit că este necesară reexaminarea medico-legală a acestuia sub aspectul unei posibile infirmităţi, în urma agresiunii fiind secţionat complet şi nervul median al braţului drept."

În urma cercetărilor efectuate de către lucrători Secţiei 1 Poliţe Rurală Constanţa şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, loviri sau alte violenţe. El va fi prezentat sâmbătă, 11 august, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite