Percheziţii la parc de agrement din Jupiter. Patronul, suspectat de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Percheziţiile au loc în Constanţa şi Teleorman. Procurorii investighează un dosar de evaziune fiscală. Una dintre descinderi este pe litoral, în staţiunea Jupiter.

Patru percheziţii au avut loc miercuri, 19 august, într-un dosar penal ce vizează infracţiunea de evaziune fiscală, una dintre ele fiind la un parc de agrement din staţiunea Jupiter..

Poliţiştii de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au descins la trei adrese din Constanţa şi una din Teleorman, vizată fiind activitatea unei societăţi comerciale patronată de Marian Mocea, cunoscut pentru afacerile sale în sudul litoralului.

„În cadrul activităţilor într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevazute de art. 9 lit. B din Legea 241/2005 (omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate) pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 3 pe raza judeţului Constanţa şi una pe raza judeţului Teleorman, fiind vizată o societate comercială cu domeniu de activitate parc de agrement”, transmite IPJ Constanţa.

Citeşte şi:

Capitala românească în viziunea lui Caragiale: Tâmpitopole, guvernată de Sik-Tir şi Pungaciul

O femeie de 62 de ani, infectată cu SARS-CoV-2, a murit la Spitalul din Medgidia

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite