Patru persoane au murit într-un accident la Chirnogeni. Un alt tânăr este grav rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au murit arşi de vii. FOTO I.V.
Tinerii au murit arşi de vii. FOTO I.V.

Grav accident de circulaţie în comuna constănţeană Chirnogeni. Patru tineri cu vârste între 18 şi 30 ani au murit după ce maşina în care se aflau a intrat cu toată viteza într-un magazin. O altă persoană a ajuns la spital în stare foarte gravă.

Tragedia s-a produs în centrul localităţii Chirnogeni în noaptea de sâmbătă spre duminică. Localnicii au fost treziţi din somn cu puţin timp înainte de ora 1 noaptea. Când au văzut ce s-a întâmplat, oamenii au sunat la numărul de urgenţă 112. 

Mai multe echipaje ale pompierilor militari şi ale poliţiei rutiere au sosit la locul  accidentului. 

Forţele de intervenţie au găsit o maşinăcomplet distrusă care a demolat faţada unui magazin. În autoturism se aflau cinci tineri - patru bărbaţi şi o femeie, toţi inconştienţi. 

Pompierii au observat că patru dintre ocupanţii maşinii au murit, iar pasagerul din dreapta-faţă era grav rănit. Bărbatul de 22 ani din comuna Vâlcele a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa diagnosticului. Tânărul era în stare de ebrietate.

Martorii spun că şoferul autoturismului - un bărbat de 30 ani din satul constănţean Darabani - circula cu viteză foarte mare şi într-o curbă nu a mai putut păstra controlul volanului. 

Maşina a intrat pe contrasens a acroşat un alt autoturism parcat regulamentar şi apoi a distrus faţada unui magazin şi s-a răsturnat.

Impactul a fost atât de puternic încât patru dintre cei cinci tineri au suferit traumatisme grave. Pericolul era cu atât mai mare cu cât maşina a distrus un stand cu butelii pline care puteau să explodeze în orice moment.

În urma impactului, şoferul a murit pe loc. Odată cu el şi-au pierdut viaţa pasagerii de pe bancheta din spate - o fată de 18 ani şi doi bărbaţi de 20, respectiv 25 ani. Toţi sunt din comuna constănţeană Vâlcele.

Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au dus la această tragedie. Poliţiştii verifică şi dacă şoferul avea permis auto eliberat în altă ţară pentru că el nu figurează în baza de date a Serviciului Rutier.


Vă mai recomandăm

VIDEO Micky Bellydance, tânăra moartă în incendiu: „Să mergi cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât să mergi pe lumină singur”

VIDEO „Acum să vezi foc ;)“ Ultima postare de pe Facebook a artistei Nico. Tânăra era cântăreaţă la restaurantul Beirut

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu de proporţii la Restaurantul Beirut şi Legendary Pub. Trei dansatoare au murit carbonizate. Alte patru persoane au fost grav rănite

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite