Parada motoarelor. Seawolves şi Poliţia Rutieră, împreună pe bulevardele Constanţei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada motocicliştilor
Parada motocicliştilor

Motocicliştii veniţi la Seawolves Bike Fest din Mamaia au pornit sâmbătă la prânz într-o paradă pe bulevardele Constanţei. Ei au fost însoţiţi de motocicliştii de la Poliţia Rutieră Constanţa.

Circulaţia a fost blocată pe principalele artere din Mamaia şi Constanţa pentru trecerea în viteză a motocicliştilor. Unii erau singuri, alţii împreună cu iubitele sau prietenii, iar un cuplu era chiar cu copilul pe motocicletă.

De dragul spectacolului, câţiva motociclişti nu au purtat căşti de protecţie, iar de data aceasta Poliţia Rutieră i-a iertat.

GALERIE FOTO DE LA PARADA MOTOARELOR



Traseul a fost următorul: Camping Turist Mamaia - Bulevardul Mamaia - Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - City Mall - Dacia - Bulevardul Tomis - Miga - Bulevardul Ferdinand - Bulevardul I.C. Brătianu - I.C.I.L. - Bulevardul 1 Decembrie - Casa de Cultură - Dacia - Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu  - Bulevardul Mamaia - Camping Turist Mamaia.

Aici au tabăra motocicliştii de la Seawolves

„Scopul paradei a fost de promovare a conduitei responsabile în rândul motocicliştilor şi mopediştilor. Totodată, am vrut să atragem atenţia conducătorilor auto asupra conştientizării prezenţei în trafic a utilizatorilor de vehicule moto, precum şi a regulilor care trebuie respectate pentru convieţuirea rutieră în condiţii de siguranţă“, a declarat Poliţia Rutieră Constanţa.

Parada motocicliştilor Parada motocicliştilor Parada motocicliştilor
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite