O tânără a fost forţată de doi bărbaţi să urce într-o maşină. Ulterior, au agresat-o fizic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii din Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism de către doi bărbaţi.

Vineri, 27 septembrie a.c., în jurul orei 21.45, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism de către 2 bărbaţi, după care ar fi părăsit zona

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi bărbaţi, în vârstă de 23, respectiv 32 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi ar fi observat-o pe tânăra în cauză, de 18 ani, care practica prostituţia pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. Aceştia ar fi dus-o la domiciliul bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde ar fi agresat-o fizic. 

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Aceştia au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite