O nouă clinică medicală inaugurată la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul pacient consultat în noua clinică
Primul pacient consultat în noua clinică

Este vorba despre şapte cabinete aparţinând On Clinic, de neurologie, ecografie, analize medicale, dermatologie, proctologie, varicologie şi disfuncţii sexuale. Investiţia se ridică la 150.000 de euro, iar suprafaţa noii clinici este de 150 de metri pătraţi.

„Suntem de opt ani în Constanţa, timp în care am tratat mii de pacienţi. Avem unii dintre cei mai buni specialişti la nivel naţional şi am considerat că este necesar să ne extindem, pentru a întâmpina cât mai multe din nevoile pacienţilor de aici. Constanţa este unul dintre cele mai importante oraşe din ţară şi am considerat oportun să investim în sistemul sanitar de aici, oferindu-le constănţenilor servicii medicale de calitate“, a declarat Rachmut Moshe, director general al clinicii din România.

La inaugurarea cea a avut loc vineri la Constanţa au participat şi chirurgul Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, prof. univ. dr. Vasile Sârbu – chirurg, prof. univ. dr. Carol Friedman – psihiatru.

Noua clinică aduce la Constanţa o metodă nouă, puţin invazivă, de tratare a hemoroizilor de grad II şi III.
O consultaţie costă 100 de lei.  Clinica este situată pe Bulevardul Tomis, vizavi de Spitalul Judeţean Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite