Nemulţumirile unui călător cu trenul: „Dacă plătim bilet întreg pentru persoană şi patruped, am vrea să nu mai stăm pe scări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorina Ionaşc, o călătoare care a plătit bilet întreg pe o rută CFR, reclamă faptul că nu îi este permis să ocupe un loc într-un compartiment. Motivul pentru care a făcut călătoria pe scări este faptul că este însoţită de un câine.

Pe pagina personală de Facebook, Sorina Ionaşc s-a plâns de modul în care îşi tratează CFR călătorii: „Nenea domnu' ministru Cuc, avem şi noi o doleanţă la CFR. Subsemnata, posesoare de Polly, şi patrupedul vaccinat, spălat, tuns şi parfumat (ne-am pus şi bandană la gât, vedeţi?), am vrea nişte locuri în tren. Nu de alta, dar dacă plătim bilet întreg pentru persoană+patruped, am vrea să nu mai stăm pe scări. Sau în picioare. Am vrea nişte locuri, într-un compartiment. 

Da, domnule Cuc, ştiu că e greu. Ştiu că Regulamentul CFR e de aşa natură încât, dacă un singur călător nu suportă animalele, prostul posesor de patruped, plătitor de bilete pentru cele două suflete, e nevoit să stea pe unde apucă. Dar ce-ar fi să faceţi un compartiment măcar pentru ăştia ca noi? No, acu' nu-i jale, că şedem comod pe scările astea. 

Dar aşa mă râcâie pe suflet că o madam care merge gratis (deh, doar e pensionară) mă dă afară de pe locurile pe care le-am plătit. Ah, da. 60,6 lei ne-a costat toată afacerea. 

UPDATE - Avem aproape două ore de când stăm pe jos în tren. Trei controlori ne-au verificat. Au avut o singură întrebare: da' câinele nu muşcă? 

UPDATE 2 - CFR a auzit. Am fost anunţată că postarea va ajunge, cumva, propunere de modificare a Regulamentului. Şi că vor încerca să găsească soluţii pentru viitor.“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite