Moarte groaznică la un hotel din Olimp. Un muncitor a căzut de pe o schelă, de la 4 metri, într-un ţăruş metalic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident mortal a avut loc la un hotel din Olimp, luni, 3 septembrie. Un bărbat care lucra la reabilitarea unităţii de cazare a căzut de la înălţimea de 4 metri într-un ţăruş metalic.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.40, la un hotel în reabilitare, Crişana, din staţiunea Olimp.

Bărbatul de 47 ani, din Călăraşi, lucra pe schelă la etajul al doilea al unităţii de cazare, când s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţimea de 4 metri, într-un ţăruş metalic.

Moartea a fost instantanee, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare de la ISU Constanţa pentru a-l scoate de acolo.

Cazul a fost înaintat Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

Poliţia a transmis un comunicat de presă: „La data de 3 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Neptun au fost sesizaţi, printr-un apel 112, că pe raza staţiunii Olimp, în apropierea unei anexe a unei unităţi hoteliere, un bărbat ar fi suferit un accident de muncă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii constănţeni, alături de echipaje de la ambulanţă şi SMURD, au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 47 ani, domiciliat într-o localitate din judeţul Călăraşi. Ulterior, cadrele medicale au declarat decesul persoanei în cauză. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului municipal Mangalia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Poliţiştii constănţeni continuă cercetările“.

Pe aceeaşi temă: 

Mai puţine accidente de muncă în 2018

VIDEO O femeie care plecase spre Spania, la muncă, şi-a pierdut viaţa. Microbuzul în care se afla s-a răsturnat în apropiere de Caracal

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite