Milioane de euro fără justificare: Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, dați pe mâna Agenției Naționale de Integritate UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul județului Constanța a anunțat astăzi că le va întocmi plângeri penale pentru fals și uz de fals primarului Constanței, Radu Mazăre și președintelui Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu. Claudiu Palaz susține că cei doi nu își pot justifica averile și că are dovada.

Update:  ”Decât să o facă pe procurorul și să dezgroape morții de acum 12 ani, mai bine s-ar ocupa să rezolve problema căldurii în Mangalia. I-a zăpăcit pe oamenii ai de câte ori le-a suspendat primarii și viceprimarii și îi ține fără căldură de la începutul iernii”, a declarat Radu Mazăre pentru Adevărul de Constanța

”Am o adresa a Direcției de Finanțe din care rezultă că în perioada 2000-2003 de la firmele unde, printre acționari, se numără și Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, nu s-a ridicat nici un ban. Nu au ridicat dividente deci nu pot justifica mașinile, casele și bunurile pe care le au în declarațiile de avere, pentru că nu au avut niciun venit”, a precizat prefectul.

Palaz a spus că le va face primarului și președintelui CJC plângeri la Agenția Națională de Integritate.

”O să le fac și eu lor, cum mi-au făcut și ei mie, acum două luini, adică plângere la ANI. În ceea ce mă privește, eu mă voi duce să îmi justific veniturile săptămâna viitoare”, a mai afirmat Palaz.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite