Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: “E tonic, arată bine, de-abia aşteaptă să se întoarcă la Consiliul Judeţean”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.
Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Primarul Radu Mazăre a povestit astăzi jurnaliştilor cum a decurs reîntâlnirea cu Nicuşor Constantinescu, revenit la sfârşitul săptămâni trecute în Constanţa după ce mandatul de arestare preventivă a fost înlocuit cu măsura controlului judiciar.

Radu Mazăre a spus că a mers să-l vadă pe Nicuşor Constantinescu chiar de Sfântul Nicolae şi a fost bucuros să constate că acesta arată bine şi că nu este dărâmat. Mai mult, Constantinescu este nerăbdător să se întoarcă la muncă, la Consiliul Judeţean. “Am fost să-i zic La mulţi ani şi am mâncat o ciorbă, o sarma. Ce să vă spun, nu este dărâmat, e destul de toic şi mi-a plăcut cum arată. E nerăbdător să se întoarcă să facă treburile la Consiliul Judeţean”, a declarat Radu Mazăre.

Totuşi, revenirea la conducerea Consiliului Judeţean nu este încă foarte clară. Suspendarea din funcţie a lui Nicuşor Constantinescu a încetat în momentul în care el nu a mai fost arestat preventiv, dar Curtea de Apel Constanţa a decis ca în cadrul măsurii controlului judiciar să-i interzică să ia legătura cu personalul Consiliului Judeţean şi consilierii locali.

Radu Mazăre spune că problema s-ar putea rezolva dacă Nicuşor Constantinescu va ataca în instanţă unele din prevederile controlului judiciar. “Aşteaptă să vadă motivarea şi probabil o să atace unele din prevederile controlului judiciar”, a menţionat primarul Constanţei.

Mazăre a ţinut să lămurească şi câteva aspecte mai neclare despre Nicuşor Constantinescu, spunând că acesta a avut viză medicala prelungită pentru a mai rămâne în SUA, că nu a purtat o brăţară pentru monitorizarea deplăsărilor, cum acuzase procurorul DNA şi că i s-a propus chiar să rămână în SUA pentru a primi azil politic.


Vă mai recomandăm:

A încetat suspendarea din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a lui Nicuşor Constantinescu

Mesajul lui Nicuşor Constantinescu la ieşirea de la Rahova: Haideţi să încetăm cu arestările astea

UPDATE Nicuşor Constantinescu iese din puşcărie. Magistraţii au decis cercetarea lui sub control judiciar
 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite