Lavinia Şandru a mutat Festivalul Callatis din Mangalia la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentă astăzi la Constanţa pentru a prezenta liderul interimar al Partidului Iniţiativa Nouă de la malul mării, Lavinia Şandru a spus că a reuşit să mute Festivalul Callatis, pe care l-a prezentat timp de şase ani, la Roma, în Italia.

Preşedinta Partidului Iniţiativa Nouă, Lavinia Şandru, a participat astăzi la o conferinţă de presă la hotelul Ibis din Constanţa pentru a face cunoscut noul preşedinte interimar al organizaţiei de la malul mării. Ionuţ Vaida a fost ales preşedinte interimar la Constanţa, fost membru PNL la Mangalia.

Prezentatoarea primelor şase ediţii

Şi cum Lavinia Şandru este legată de Mangalia, fiind prezentatoarea primelor şase ediţii ale Festivalului Callatis, aceasta a anunţat că ediţia 2011 se va ţine la Roma.

„Am primit propunerea din partea Primăriei Roma şi am avut sprijinul Asociaţiei Românilor din Italia, iar în perioada 8 - 15 august se va desfăşura ediţia 2011 a Festivalului Callatis", a spus Şandru. Liderul PIN a prezentat festivalul din 1999, timp de şase ani.

Festivalul se va ţine într-o piaţetă pusă la dispoziţie de Primăria Roma. „Tot în Italiase  va ţine Miss Diaspora, la care vor participa artişit din ţară“, a mai spus Şandru.

Cum a murit festivalul

Anul trecut, din cauza disensiunilor dintre Primăria Mangalia şi deţinătorul legal al brandului Festivalului Callatis, regizorul Cornel Diaconu, prin SC Aldac Film, ediţia nu s-a mai ţinut. Concursul Miss Diaspora, parte a festivalului, a fost găzduit de către hotel Paradiso din Mangalia,. În replică,Primăria Mangalia a organizat Festivalul de la Mangalia - prima ediţie.

„Disensiunile au fost generate de impunerea în program de către Primăria Mangalia a unor interpreți medicocrii, dar și de calitatea tehnică deficitară a transmisiei la televiziune a ediției 2009, din cauza închirierii unei aparaturi neadecvate. Totodată, Primăria Mangalia nu s-a achitat nici până în prezent de obligațiile financiare asumate față de echipa tehnică și artistică antrenată în derularea ediției 2009", declara în vara anului trecut Cornel Diaconu, producătorul general al celor 11 ediții ale Festivalului Callatis de la Mangalia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite