La Constanţa încep probele la rece în sistemul centralizat de termoficare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă arhivă
Sursă arhivă

Societatea Termoficare din Constanţa începe probele la rece pentru instalaţiile de încălzire, în ziua de luni, 11 octombrie 2021. Oamenii care mai sunt conectaţi la sistemul centralizat de termoficare trebuie să-şi încheie lucrările pentru buna funcţionare a instalaţiei.

Cu o săptămână înainte de ziua stabilită, Societatea Termoficare Constanţa (noul serviciu public de termoficare, fostul RADET) informează consumatorii racordaţi la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică că va începe probele la rece pentru instalaţiile de încălzire la data de 11 octombrie 2021.

„În cazul în care asociaţiile de proprietari mai execută lucrări pe instalaţiile interioare după această dată, rugăm pe cei interesaţi să ne anunţe pentru a preveni inundarea accidentală a locuinţelor“, roagă societatea. 

Comunicările cetăţenilor vor fi transmise prin email la adresa office@termoficare-constanţa.ro sau către dispeceratul societăţii în programul non-stop, la numerele de telefon 0241/616.792 şi 0341/461.234. 

Pe aceeaşi temă: 

RADET Constanţa dispare. Termoficare Constanţa S.R.L. va prelua serviciul public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice 

Nicuşor Dan spune că şi în această iarnă vor fi bucureşteni care vor tremura de frig: „Din păcate, nu se poate face mai mult”

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite