Imagini cu Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, înjurând și amenințând un polițist local VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile au fost filmate chiar de polițistul local în anul 2021, dar au apărut în spațiul public abia acum. Consiliul Județean Constanța a anunțat că va lămuri lucrurile într-o conferință de presă.

Mihai Lupu FOTO: CJC
Mihai Lupu FOTO: CJC

UPDATE 14:55. Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a oferit primele explicații cu privire la imaginile în care înjură și amenință un polițist local din orașul Constanța.


Imaginile prezentate de Constanța.info îl prezintă pe Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, în timp ce are un conflict verbal, dar și fizic, cu un polițist local ce păzea intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanța. 

Imaginile sunt din 17 noiembrie 2021 și au fost filmate în jurul orei 4.00 chiar de polițistul local care avea, la acea vreme, datoria de a nu permite accesul auto în acea zonă a orașului (doar accesul riveranilor era permis în acel moment).

Vreau doar să-l duc acasă și plec, nu stau”, spune șoferul mașinii în care se afla Mihai Lupu. Deoarece autoturismul nu avea un permis de acces în zonă (zonă în care locuiește Mihai Lupu n.red.), polițistul local a refuzat. 

Președintele Consiliului Județean Constanța l-a chemat pe agent la el, l-a întrebat cum îl cheamă, apoi discuția a degenerat.

Prostule, idiotule, cretinule. Ești cel mai prost om pe care l-am văzut în viața ta", îi spune președintele CJ polițistului local.

Mihai Lupu l-a și amenințat pe agent: ”de mâine nu vei mai fi acolo”, ”săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”.

La un moment dat, în imagini se vede cum președintele CJ Constanța, vine spre polițist și pare că are un contact fizic cu acesta. 

Mihai Lupu, conferință de presă 

„Vă invităm astăzi, 3 aprilie 2023, ora 14.30, să luați parte la o conferință de presă organizată în sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, susținută de Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. În cadrul acesteia, Președintele CJC va aduce lămuriri cu privire la informațiile și clipul apărut în mediul online”, a transmis Biroul de presă al CJC.

Liberalul Mihai Lupu a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) la scrutinul din 27 septembrie 2020. Principalul său contracandidat a fost Felix Stroe, preşedintele filialei judeţene a PSD

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite