Hoţ captiv în magazinul prădat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a fost capturat
Hoţul a fost capturat

Un bărbat de 30 de ani din Constanţa a fost prins de agenţii de pază în interiorul unui magazin de pe Bulevardul IC Brătianu, pe care tocmai îl spărsese. Furase cartele telefonice şi cartoane de ţigări.

Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin 112 în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.10, de dispecerul de serviciu al unei firme de securitate, despre faptul că agenţii de pază au identificat un individ în interiorul unei unităţi comerciale situată de pe Bulevardul IC Brătianu, din municipiul Constanţa.

Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului l-a găsit acolo pe Cătălin B., de 30 de ani, din Constanţa. La controlul corporal sumar, efectuat asupra acestuia, au fost descoperite 23 cartele reîncărcabile sigilate, emise de diferiţi operatori de telefonie mobilă.

Pe parcursul verificărilor efectuate, în zona din apropierea societăţii comerciale au fost identificate 25 cartoane cu ţigarete diverse mărci. Prejudiciul cauzat estimat la aproximativ 3500 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentantului unităţii comerciale.

În baza probatoriului administrat în cauză până la acest moment, suspectul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. În cursul duminicii, el va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria, în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite