Ginerele lui Bercea Mondial, judecat în arest la domiciliu. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Constantin este judecat pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.
Marius Constantin este judecat pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, va fi judecat în arest la domiciliu. Tribunalul Constanţa a admis joi, 19 februarie, cererea sa privind înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

“Admite ca fondată cererea formulată de inculpatul Constantin Marius de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu . Înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Constantin Marius- în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Poarta Albă , cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 19.02.2015 şi până la data de 19.04.2015, inclusiv. Dispune punerea în libertate a inculpatului Constantin Marius ,de sub puterea mandatului de arestare preventivă  dacă nu este arestat ori reţinut în altă cauză, la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în decizia Tribunalului Constanţa.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare la Curtea de Apel Constanţa. Dacă această instanţă menţine hotărârea Tribunalului, atunci Marius Constantin poate părăsi Penitenciarul Poarta Albă unde a fost încarcerat în ultimele luni.

Marius Constantin este judecat pentru şantajarea lui Mircea Băsescu împreună cu soţia sa, Izaura Anghel, dar şi cu Fănica Anghel, soţia lui Bercea Mondial, Florin Anghel şi Grinică-Ion Anghel, copiii lui Bercea Mondial. Procesul se desfăşoară la Tribunalul Constanţa.


Vă mai recomandăm:

UPDATE Familia lui Bercea Mondial cere ca procesul să nu se mai judece la Constanţa. Traian Băsescu ar putea fi audiat

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, rămâne după gratii
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite