FOTO Blocaj la intrarea în Bulgaria dinspre Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de turişti români au stat zeci de minute la coadă pentru a intra pe teritoriul ţării vecine. Oamenii spun ca blocajul era generat de modul de distribuire al vinietei bulgăreşti.

Sâmbătă la orele prânzului, la coada de la ghişeul de Viniete din Bulgaria puteai număra peste doua sute de români. Oamenii erau nemulţumiţi de faptul ca funcţionarii de pe teritoriul ţării vecine se mişcau prea încet şi de multe ori nu acceptă decât sumă fixă - şase leva. 

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră de la Vama Veche spun că sâmbătă nu s-a înregistrat nicio mărire bruscă a traficului de ieşire din ţară, aşa că nu au nicio explicaţie pentru coada de la viniete.

Pe de altă parte, ghişeul unde poate fi platită taxa de drum bulgărească s-a mutat recent la o distanţă mai mare de punctul vamal şi angajaţii români ai Vămii sau Poliţiei de Frontieră nu mai au contact cu oamenii care părăsesc ţara noastră.

Vă mai recomandăm:

Parada absolvenţilor de liceu, întreruptă de şeful Poliţiei Rutiere. Tinerii sărbătoreau cocoţaţi pe portierele maşinilor, la plimbare prin zona veche a oraşului

Turiştii din Mamaia vor avea pachet integrat de servicii: cazare, masă, acces în cluburi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite