Fostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, declarat incompatibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţă Constanţa
Ambulanţă Constanţa

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a descoperit starea de incompatibilitate în care s-a aflat managerul SAJ Constanţa în perioada 2016-2017.

Conform unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate, „în perioada octombrie – decembrie 2016, o asociaţie (în cadrul căreia soţia lui Vasile Popescu deţinea calitatea de membru fondator şi preşedinte, iar fiica acestuia deţinea calitatea de membru fondator) a desfăşurat operaţiuni comerciale cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa la cârma căruia se afla acelaşi Vasile Popescu, în calitate de manager.

De asemenea, în data de 03 martie 2017, în exercitarea calităţii de manager general, Popescu a încheiat şi semnat cu aceeaşi asociaţie un Protocol de colaborare în domeniul asistenţei medicale de urgenţă prespitalicească.
 
„Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 118, alin. (16) din Legea nr. 95/2006, în vigoare până la data de 22 noiembrie 2016, precum şi dispoziţiile art. 118, alin. (16), lit. a) şi c) din acelaşi act normativ, în vigoare începând cu data de 22 noiembrie 2016”, se mai arată în comunicatul ANI.

Medicul Vasile Popescu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris). El a depus la dosarul de evaluare şi un punct de vedere.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum se acordă primul-ajutor în cazul unei persoane electrocutate

Amănunte scandaloase în motivarea din dosarul retrocedărilor: „A funcţionat ca o veritabilă organizaţie de tip mafiot“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite