Forţele speciale ale Poliţiei au blocat Constanţa. Interlopii se pregăteau de luptă! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mascaţii Poliţiei Judeţene şi cei ai Jandarmeriei au blocat Piaţa Chiliei şi Piaţa Ovidiu ieri seară după ce poliţiştii  au primit informaţii că două grupări interlope rivale se pregăteau de război.

Două grupări interlope din cartierele Piaţa Chiliei şi Ovidiu au fost la un pas să se încaiere, ieri după-amiază, în centrul oraşului. Unul dintre grupuri era condus de Sedan Iaşar, fiul lui Ismai Iaşar zis „Săceanu“.

Pregătiţi de luptă

Membrii grupărilor se adunaseră lângă două baruri din cele două cartiere şi se pregăteau să se urce în maşini că să  plece pe câmpul de luptă. Poliţiştii au prins de veste şi au descins imediat în cele două zone. „Cartierele au fost încercuite de jandarmi şi poliţişti. Am alocat numeroase forţe ca să-i ţinem pe loc“, a declarat adjunctul inspectorului şef al Poliţiei Judeţene Constanţa, comisar şef Adrian Rapotan, cel care a coordonat acţiunea.

Interlopii au renunţat la intenţii cînd s-au văzut împresuraţi. Din informaţiile Poliţiei, cei care urmau să declanşeze războiul erau indivizii din Piaţa Chiliei. Ei îşi dăduseră întâlnire la un bar din zonă. Motivul răfuielii era o presupusă agresiune, comisă sâmbătă seara, asupra lui Sedan Iaşar.  Sedant a susţinut că ieri seară, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla cu BMW-ul la un semafor de pe strada Ferdinand, mai mulţi indivizi i-au spart parbrizul şi au încercat să-l lovească. Ca urmare, a decis să se răzbune pe cont propriu.

„Am verificat personal. Incidentul în care a fost implicat Sedan Iaşar nu a fost reclamat la Poliţie“, a declarat comisarul şef Rapotan. 



Peste 20 de persoane au fost luate de poliţişti şi duse la audieri în sediul Secţiei 1 Poliţie din Constanţa. Rudele şi prietenii lor, câteva zeci de persoane, s-au adunat în faţa Poliţiei ca să se intereseze de soarta lor. La finalul audierilor indivizii au fost lăsaţi să plece, după ce au fost avertizaţi că nu-şi pot face dreptate pe cont propriu fără să rişte să înfunde puşcăria.

„Nicio personă nu a fost sancţionată contravenţional până în acest moment pentru că ne aflăm încă în cercetări. Măsurile vor fi stabilite la finalul anchetei“, a declarat  agentul principal Bogdan Pădurariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.



image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite