Fanfara RAJA vă invită la concert! Din acest weekend sunt reluate spectacolele în aer liber GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din acest weekend, fanfara furnizorului de apă RAJA SA Constanţa, ce este dirijată de o femeie, va relua seria concertelor, invitând publicul la spectacole în aer liber.

„Toţi constănţenii, dar şi ceilalţi abonaţi ai societăţii din celelalte judeţe sunt invitaţi să participe la concertele pe care fanfara SC RAJA SA Constanţa le va susţine în toate localităţile unde societatea noastră îşi desfăşoară activitatea“, a declarat purtătorul de cuvânt al regiei, Irina Oprea.



Fanfara deschide seria concertelor la Năvodari. Astfel, sâmbătă, 17 martie, începând cu ora 11.45, toţi locuitorii orașului Năvodari sunt aşteptaţi în faţa Casei de Cultură din Parcul Central. Năvodărenii vor putea asculta un concert ce va cuprinde arii și melodii de muzică uşoară şi populară celebre, dar şi binecunoscutele marşuri milităreşti.

A doua zi, duminică, 18 martie, fanfara va susţine un concert şi în Constanţa, la City Park Mall. „Începând cu ora 17.00, toţi constănţenii se vor putea delecta, aşa cum au mai făcut-o, cu un spectacol inedit susţinut de fanfara RAJA SA“, a anunţat Irina Oprea.

Trecea fanfara RAJA... Trecea fanfara RAJA...
image

Concert de fanfară în faţa Casei de Cultură

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite