EXCLUSIVITATE: Tăcere apăsătoare la priveghiul militarilor Liviu Antim şi Cosmin Furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Centrul de Scafandri din Constanţa toţi cei care vor să aducă un omagiu victimelor de la Tuzla sunt „scanaţi" de jandarmi. Înăuntru sunt depuse sicriele învelite în tricolor, cu trupurile locotenentului Liviu Antim (27 de ani) şi fruntaşului Cosmin Furtună (28 de ani).

Mai multe forţe de ordine decât oameni care să jelească militarii morţi în catastrofa de la Tuzla. Catafalcurile sunt acoperite de flori, iar familiile îndoliate plâng răvăşite de durere îmbrăţişând sicriele.

Constanţa: Unde vor avea loc funeraliile victimelor accidentului aviatic de la Tuzla

UPDATE/FOTOGALERIE Accidentul de la Tuzla a decapitat componenta de bază a misiunilor de tip strict secret. Băduţ, înmormântat cu onoruri

Au ochii plini de lacrimi şi nu le vine să creadă că trec printr-o astfel de tragedie.

Îngenunchiaţi de durere

Logodnica fruntaşului Furtună, Lavinia, nu a putut rezista să vadă sicriul iubitului ei. A lăsat coroana de garoafe roşii şi albe la căpătâiul celui care ar fi trebuit să-i fie soţ şi a părăsit priveghiul. Cunoscuţii au venit, au vărsat lacrimi amare şi au prăsit locul în tăcere.

Constanţa: Jale la catafalcul militarilor morţi în tragedia aviatică de la Tuzla

Pe treptele holului, pe un piedestal au fost puse pozele tuturor constănţenilor militari decedaţi în accidentul aviatic de luni seara de la Tuza: Liviu Antim, Cătălin Rădoi (36 de ani), Florin Claudiu Cişmaşu (35 de ani), Cosmin Florescu (25 de ani), Băduţ Papuc (29 de ani), Vlăduţ Sărman (26 de ani), Marius Cătălin Chioveanu (22 de ani) şi Cosmin Furtună (28 de ani).

Constanţa: Presupusul erou de la Tuzla, martor-cheie în anchetă

În cursul zilei de mâine urmeazî să fie depus la Centrul de Scafandri din Constanţa şi coșciugiul lui Cătălin Rădoi.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite