EXCLUSIV Nuntă în Topul Miliardarilor Forbes: Magnatul Bosînceanu s-a încuscrit cu Nicolae Duşu, regele prefabricatelor / Mircea Băsescu, printre invitaţi VIDEO

0
0
Andrei Bosînceanu şi Betty Duşu s-au logodit în urmă cu un an
Andrei Bosînceanu şi Betty Duşu s-au logodit în urmă cu un an

Andrei, fiul cel mare al lui Gheorghe Bosînceanu, şi-a unit destinul cu Betty, fiica lui Niculae Duşu, proprietarul firmei Celco. Cei doi s-au cunoscut în Anglia, unde îşi făceau studiile.

Nunta cu fast a avut loc aseară la Palatul Snagov, lângă Bucureşti. Cele două familii au pus la dispoziţia invitaţilor aleşi pe sprânceană trei autocare de lux cu care s-au deplasat la petrecere. Fastuoasa nuntă a fost fără dar şi a împletit tradiţiile româneşti cu cele aromâne, etnie din care face parte mireasa.

Familiile Bosînceanu şi Duşu se numără printre cele mai bogate din România. Magnatul Bosînceanu ocupă locul 22 în Top Forbes 2010 cu o avere de 200 de milioane de euro făcute din shipping, iar familia Duşu este pe locul 49 în Top Forbes cu o avere estimată la 110 milioane de euro.

Sofia Vicoveanca şi Nelu Ploieşteanu au cântat la petrecerea de logodnă

La logodna tinerilor care a avut loc la Hotelul Rex din Mamaia, la data de 24 aprilie 2010, au fost prezente 150 de persoane. Printre invitaţii de marcă s-au numărat Mircea Băsescu şi Laurenţiu Mironescu.
La petrecere au cântat Sofia Vicoveanca şi Nelu Ploieşteanu. Ionuţ Galani (vestitul cântăreţ de muzică grecească) a fost însoţit de 40 de dansatori.

Distracţia de la Hotelul Rex s-a încheiat cu un superb foc de artificii în valoare de 15.000 de euro.

Vezi pe forbes.ro ce afaceri conduce familia Bosînceanu în România

Află pe forbes.ro ce afaceri conduce familia Duşu în România

Vezi VIDEO (by Ivan Cristian)

Betty Dusu & Andrei Bosanceanu 15 mai from ivan cristian on Vimeo.

Vom reveni cu amănunte!

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite