Elevii din Constanţa protestează în faţa Guvernului faţă de decizia de a elimina transportul gratuit: „Facem orele în stradă“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest elevi Guvern FOTO Asociaţia Elevilor
Protest elevi Guvern FOTO Asociaţia Elevilor

Mai mulţi reprezentanţi ai Asociaţiei Elevilor din Constanţa protestează joi în faţa Guvernului faţă de decizia de a elimina transportul gratuit.

„De la 10.00 vom protesta în faţa Guvernului pentru transportul elevilor. Florin Cîţu să ne vadă, facem orele în stradă! #vremtransport“, anunţă Asociaţia Elevilor din Constanţa. Şi în mediul online sunt iniţiate petiţii pentru a determina Executivul să revină asupra deciziei. 

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că nu vede ca fiind ”un capăt de ţară” limitarea călătoriilor CFR pentru studenţi , dând exemple din mai multe ţări. ”România era ţara care era în afara sistemului, toate celelalte ţări, ţări mult mai dezvoltate, nu ofereau această gratuitate”, a afirmat Cîţu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Executivul a dat drumul la austeritate şi că va efectua tăieri peste tot, „de la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până şi de la transportul elevilor chiar în prima zi cu şcolile deschise”. 

Citeşte şi:

Tânărul care s-a „bătut” cu Mazăre pentru drepturile elevilor a reuşit să realizeze harta burselor şcolare

Elevii din Medgidia vor avea burse. Asociaţia Elevilor din Constanţa a silit Primăria Medgidia să respecte legea

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite