Ea este fata pe care s-au bătut antrenorii de la Vocea României! Juriul, cucerit de Andreea Olariu din Constanţa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Olariu, adolescenta de numai 16 ani din Constanţa, a uimit juriul concursului de talente Vocea României. Marţi seara, la emisiunea difuzată la ProTV, s-a văzut efectul extraordinar pe care Andreea l-a avut asupra celor patru antrenori: Loredana, Horia Brenciu, Marius Moga şi Smiley.

Andreea Olariu a cântat piesa festivalieră „I surrender“ a lui Celine Dion, impresionând juraţii, care s-au întors să vadă cine este interpreta.

Smiley a rămas cu gura căscată de prestaţia Andreei, privind-o uluit de vocea şi de frumuseţea ei.

CONFESIUNEA ANDREEI OLARIU. CE AŞTEAPTĂ EA DE LA SMILEY

Loredana a fost fascinată din prima, în timp ce Horia Brenciu a declanşat o adevărată nebunie în platoul de filmare, dorind să o câştige pe cea pe care a denumit-o „câştigătoarea Vocei României“.

După ce l-a împiedicat pe Moga să se întoarcă, Brenciu a mers în culise să îi cunoască pe părinţii Andreei şi să-i felicite pentru aşa copil. Familia Olariu a avut-o ca susţinător pe Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi a Agenţiilor de Turism.

„Am cântat pentru mama mea“, a mărturisit Andreea, care a trecut printr-o dramă atunci când a aflat că mama ei este diagnosticată cu cancer. Tratamentul pe care mama a trebuit să-l urmeze a împiedicat-o pe Andreea să participe la preselecţia „America’s got talent“, la care se calificase. Palmaresul ei este însă impresionant. Ea a câştigat în 2010 concursul internaţional „Io canto“ din Italia, uimind publicul cu interpretarea sa.

După momentele de suspans, în care emoţia se citea pe feţele juraţilor, Andreea l-a ales, surprinzător, pe Smiley.

„E din cauza despărţirii lui de Laura Cosoi, fetele vor să-l consoleze, că are privirea aia tristă. Două concurente am pierdut aşa“, a găsit explicaţia Horia Brenciu, referindu-se probabil şi la Loredana Ciobotaru, cealaltă dobrogeancă pe care juriul şi publicul le creditează cu şanse foarte mari la trofeu.

Andreea Olariu a colaborat în trecut cu Marius Moga, înregistrând piese sub numele de scenă Andre Ola. Andreea a fost luată şi de Mihai Trăistariu sub aripa sa, talentatul solist cântând cu ea în duet.

CITIŢI ŞI:

Glorie la 15 ani: Andreea Olariu, de la Festivalul Mamaia, la America’s Got Talent

Constănţeanca Andreea Olariu, din nou în topurile internaţionale

Andreea Olariu, care a cucerit o lume întreagă cu vocea sa, este susţinută de Asociaţia Litoral - Delta Dunării


VEZI PRESTAŢIA ANDREEI DE LA VOCEA ROMÂNIEI




VEZI VIDEOCLIPUL „ERASE YOU“ - ANDRE OLA FEATURING HELENE



VEZI INTERPRETAREA ANDREEI OLARIU LA CONCURSUL ITALIAN IO CANTO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite