Drama alpinistei Ioana Elise Hociotă: A murit acolo unde a trăit cea mai fericită zi din viața ei! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Elise Hociotă, în ziua nunții la Marele Canion
Ioana Elise Hociotă, în ziua nunții la Marele Canion

Alpinista Ioana Elise Hociotă (24 de ani) avea toată viața în față și de curând se căsătorise cu bărbatul pe care îl iubea: profesorul american de biologie Andrew Holycross. Tânăra a murit zdrobită de stâncile Marelui Canion sâmbătă, în urma unui accident.

Alpinista a murit sâmbătă, prăbușindu-se în gol de la 100 de metri înălțime. Corpul ei a fost găsit în Owl Eyes Canyon, la aproape 30 de mile de Marele Canion. Vezi aici ce s-a întâmplat!

Constănțeanca și soțul ei au ales să își unească destinele chiar pe Marele Canion, acolo unde avea să-și și găsească sfârșitul tânăra pentru care alpinismul era un mod de a trăi. Cununia a fost oficiată în iunie 2011 iar fotografia mirilor îi arată fericiți, cu peisajul de neconfudat al celui mai mare parc național din SUA în fundal. Andrew o ține pe Ioana în brațe.

Vis zdrobit de stâncile Marelui Canion. Alpinista Ioana Elise Hociotă a pierit la 24 de ani

Moartea tinerei a stârnit un val de reacții atât în rândul celor care au cunoscut-o și o iubeau, cât și în rândul celor care nu au cunoscut-o dar au fost impresionați de soarta ei tragică.

”S-au căsătorit în partea de nord a canionului și ne-au luat într-o plimbare din partea de nord până în cea de sud. Ioana și-a purtat voalul pe toată durata excursiei și era mândră și extaziată să povestească fiecărui excursionist că vine de la nunta ei. A fost regina Marelui Canion și dacă ar fi reușit să termine traseul ar fi fost cea mai tânără persoană din lume care ar fi reușit să parcurgă canionul dintr-o parte în alta. Va rămâne mereu în inima mea, mergând în spatele meu și îndemnându-mă: mai repede, mai repede”, scrie iubita fiului vitreg al Ioanei Hociotă, despre ziua nunții tinerei.



În semn de iubire, Andrew Holycross a postat pe Facebook poze făcute cu prilejul nunții lor și câteva cuvinte pline de durere despre soția pe care a pierdut-o după numai câteva luni. El își amintește de ultima excursie pe care a făcut-o cu soția sa, pe Marele Canion, în ziua de 19 februarie. ”Ioana zâmbea pentru că îi făcea cineva o poză. A fost prima excursie pe care o făceam împreună singuri după atâta timp. A fost atât de bine”, spune profesorul prietenilor care îl consolează pentru moartea soției sale. El a postat zeci de poze din excursie dar și din restaurantul de la poalele Marelui Canion unde s-au oprit, la finalul expediției, să mânânce o pizza.

Ioana Elise Hociotă

Citește și:

Erou pentru o zi, vinovat pentru eternitate

Constănţeanul care a aruncat un alpinist în gol, trimis după gratii de magistraţii din Capitală!

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite