Două cubaneze şi un german au intrat fraudulos în România. Au declarat că voiau să ajungă în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Cele trei persoane care au intrat ilegal în România au fost prinse într-o localitate din Constanţa, din apropierea frontierei cu Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat două persoane din Cuba şi un cetăţean german care au trecut ilegal frontiera de stat din Bulgaria în România.

Marţi, 14 decembrie, în timpul derulării misiunilor specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au identificat pe raza localităţii Ostrov, două femei şi un bărbat, cetăţeni străini.

„Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, în urma legitimării a fost stabilită identitatea acestora, rezultând că persoanele de sex feminin au cetăţenie cubaneză, iar bărbatul este cetăţean german”, transmite Poliţia de Frontieră.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la modalitatea în care aceştia au intrat în România, cei trei au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări.

„Astfel, s-a stabilit că cei trei au trecut ilegal frontiera de stat din Bulgaria în România, deoarece persoanele cu cetăţenie cubaneză nu deţineau viză valabilă şi, conform declaraţiilor, intenţionau să ajungă în municipiul Bucureşti, împreună cu cetăţeanul german”, mai spun poliţiştii de frontieră.

În continuare poliţiştii de frontieră desfăşoară activităţi de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Vă recomandăm şi: 

Reacţia Arhiepiscopiei Tomisului la decizia instanţei de demolare a unei biserici: „Legea nu poate fi împotriva interesului comunităţii“

81 de autobuze electrice vor fi livrate în şapte municipii din ţară. Care sunt aceste oraşe şi câte vor primi fiecare

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite