Doi puşti de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ s-au antrenat la Ajax Amsterdam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii talentaţi ai academiei. Foto: Academia de fotbal „Gheorghe Hagi“
Copiii talentaţi ai academiei. Foto: Academia de fotbal „Gheorghe Hagi“

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” a realizat un parteneriat cu cea mai prestigioasă Academie din lume, cea a clubului olandez Ajax Amsterdam. Cei doi sportivi care s-au antrenat la clubul din străinătate au fost însoţiţi de directorul tehnic Lucian Burchel.

Urmare a unui turneu susţinut de Academia constănţeană în luna februarie, în Olanda, doi dintre jucători au impresionat clubul Ajax Amsterdam, spune Ciprian Mihai, ofiţer de presă al Academiei de fotbal.
Bogdan Ţîru şi Gabriel Iancu au fost invitaţi pentru un schimb de experienţă, timp de o săptămână, pentru a se pregăti alături de jucătorii academiei olandeze.
„Am fost impresionat de ceea ce am trăit în Olanda. Toată lumea este preocupată exclusiv de fotbal. M-a impresionat că cei de acolo sunt perfecţionişti. Pe fiecare îl interesează doar de el, nimeni nu se uită în ograda altuia. După o săptămână ne-au comunicat defectele şi calităţile noastre, precum şi ceea ce putem face pentru a ne dezvolta calităţile”, a mărturisit Bogdan Ţîru pentru site-ul academiei.
„Din punct de vedere al calităţilor nu există diferenţe între noi şi ei, însă avem nevoie de mentalitate şi atitudine pentru a putea ajunge la nivelul lor.”, a adăugat Gabriel Iancu.    

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite