Doi poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, declaraţi incompatibili de ANI. Ce făceau în timpul liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia rutieră - arhivă
Poliţia rutieră - arhivă

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat starea de incompatibilitate în care s-au aflat doi poliţişti din cadrul IPJ Constanţa.

Poliţistul Ionel-Claudiu Doicaru din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Poliţia Municipiului Mangalia a fost declarat incompatibil deoarece timp de aproape trei ani a fost şi instructor auto.

„În perioada 22 decembrie 2017 – 07 mai 2020, a deţinut şi exercitat simultan funcţia  publică cu statut special (poliţist rutier) şi funcţia de instructor auto în cadrul unei societăţi comerciale, încălcând, astfel dispoziţiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, transmite ANI.

Şi Elvis Omer, poliţist în cadrul în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Poliţia Municipiului Constanţa a fost declarat incompatibil pentru că a făcut acelaşi lucru: a combinat meseria de poliţist cu cea de instructor auto.

„În perioada 12 aprilie 2018 – 20 februarie 2020, a deţinut şi exercitat simultan funcţia publică cu statut special de agent de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, Biroul Rutier şi funcţia de instructor auto în cadrul unei societăţi comerciale, încălcând, astfel dispoziţiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, spun cei de la ANI.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Elvis Omer nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Citeşte şi:

Povestea veteranului din Centrul de Îngrijiri din Negru Vodă care s-a vindecat de COVID-19 la vârsta de 96 de ani

La un incendiu izbucnit la subsolul unui bloc, ISU a trimis autoscara. Focul a pornit tot de la o lumânare


 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite