Doi fraţi s-au înecat în Dunăre UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căutările celor doi tineri continuă.
Căutările celor doi tineri continuă.

Astăzi, locuitorii din localitatea Topalu, judeţul Constanţa, au semnalat autorităților că două persoane s-au înecat în Dunăre, în zona cetății Capidava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al scafandrilor, dar și medicii de la Serviciul de Ambulanță Constanța. Potrivit ambulanțierilor, scafandrii încearcă să scoată victimele la suprafață.

Conform localnicilor, este vorba despre doi fraţi din Stupina, care au venit să înoate în Dunăre.

Potrivit martorilor, la ora prânzului, un grup de prieteni printre care și cei doi frați au mers la scăldat în Dunăre, în zona cetății Capidava.  Silviu Lucian Boboc a intrat în apă, ținându-l pe fratele său mai mic în brațe. La o distanță de 25 de metri de la mal, apa s-a adâncit, iar curenții i-au tras pe cei doi la fund. Doi dintre prietenii acestora au sărit în apă să îi salveze. Prea târziu însă, fraţii se înecaseră.

UPDATE : Reprezentanții Poliției Constanța spun că este vorba despre Silviu Lucian Boboc, de 19 ani și de fratele acestuia, Ionuț Daniel, de 11 ani, din localitatea Stupina.

UPDATE: Pompierii au oprit căutările celor doi fraţi înecaţi astăzi, în dreptul cetăţii Capidava, din cauză că s-a înserat iar curentul în zonă este foarte puternic. Căutările vor fi reluate mâine.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite