Dobrogea sălbatică şi misterioasă, văzută de un pasionat explorator. Imagini extraordinare dintr-un viitor film | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Bezergheanu - artist vizual şi explorator din Dobrogea Sursa Youtube MB
Mircea Bezergheanu - artist vizual şi explorator din Dobrogea Sursa Youtube MB

Noi imagini din filmul documentar „Dobrogea“ realizat de artistul vizual Mircea Bezergheanu au fost urcate pe Youtube în ziua de Crăciun, ca un dar al pasionatului explorator al naturii pentru toţi cei care împărtăşesc fascinaţia pentru acest tărâm misterios.

Filmul „Dobrogea“ este o producţie ambiţioasă, nemaifăcută până acum, pe care Mircea Bezergheanu, fotograf, videograf şi explorator al Dobrogei, îl consideră o operă de căpătâi, dedicată pasiunii sale neţărmurite - Dobrogea. 

Filmul va avea două părţi, a câte 90 minute, iar actualmente este la stadiul la care montajul primei părţi se apropie de final.

„Cu ocazia Sărbătorilor Naşterii Domnului vă ofer al doilea trailer pentru filmul <Dobrogea>. Vizionare plăcută! Oricine doreşte să mă ajute să duc la bun sfârşit acest proiect poate să dea un share. Dacă nu cer prea mult. Mulţumesc din suflet celor care au fost alături de mine, m-au susţinut şi chiar au crezut că va ieşi ceva unic! De 2-3 ori chiar şi eu mi-am pierdut credinţa, îngenuncheat fiind de greutăţile inerente unei producţii de asemenea anvergură. Mă uit în urmă şi nu-mi vine a crede! Iar câştigul este nepreţuit. Crăciun Fericit tuturor, chiar şi ateilor!“, a transmis Mircea Bezergheanu. 

El a precizat că publicul va avea multe surprize la vizionarea filmului întreg, mai ales în partea cu personajul principal. „Filmul acesta este făcut din mine. Am să-i înţeleg pe cei care nu-l vor înţelege. Dobrogea, tată, Dobrogea!“, a mai spus Bezergheanu. 

În Ajun de Crăciun, Mircea Bezergheanu a lansat şi un alt clip, făcut pe Podişul Casimcei. Autorul a explicat cum a realizat filmarea: „Teste cu cea mai nouă dronă de la DJI, pe care o voi folosi la realizarea cadrelor aeriene din filmul Dobrogea. Filmam la răsărit, cu versanţi in contralumină, ptr a realiza dacă senzorul camerei vine cu un plus valoare faţă de ce aveau până acum pe dronele lor portabile. Foarte interesant rezultatul! Coloana sonoră conţine 2 piese ptr care am cumpărat drepturile de autor, le voi folosi in filmul Dobrogea“ 

Pe aceeaşi temă: 

„Dobrogea, tată, Dobrogea!“ Serie uluitoare de film, realizată de artistul vizual Mircea Bezergheanu VIDEO 

Natura sălbatică a Dobrogei, redată într-un documentar de 45 minute. Hoinar în gând, prin sunete şi culori VIDEO

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite