„Dobrogea, tată, Dobrogea!“ Serie uluitoare de film, realizată de artistul vizual Mircea Bezergheanu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dobrogea văzută de Mircea Bezergheanu Sursa Facebook MB
Dobrogea văzută de Mircea Bezergheanu Sursa Facebook MB

Apreciatul artist vizual al Dobrogei, Mircea Bezergheanu, a lansat filmuleţul de promovare a primei părţi dintr-o serie de film dedicată Dobrogei. Internauţii au fost uimiţi de calitatea imaginii şi a prezentării misteriosului pământ dintre Dunăre şi Marea Neagră.

„Trailer-ul primei părţi a seriei dedicate Dobrogei. Am încercat să condensez în 2,30 min tot ce prezintă filmul în 90 min, dar a fost imposibil. Veţi avea multe surprize la vizionarea filmului întreg, mai ales în partea cu personajul principal. Filmul acesta este făcut din mine. Am să-i înţeleg pe cei care nu-l vor înţelege. Dobrogea, tată, Dobrogea!“, a scris Mircea Bezergheanu despre clipul de promovare care a fost primit cu mare entuziasm de internauţi.

Artistul a detaliat ce urmează: „NU ştiu cum vom face să prezentăm filmul în cinematograf, să-l puteţi vedea/asculta la calitatea maximă. Că vizionat pe un telefon/laptop... pierdeţi 50% din munca mea, din ce am pus acolo, mai ales în partea de sunet, unde sunetul este tridimensional, iar anumite pasaje cu bass profund completează nişte tranziţii de la o stare/scenă la alta.

Probabil restricţiile vor fi mai draconice pentru că ne apropiem de perioada Sărbătorilor religioase, dar vom avea, sper, o relaxare după ce trece acea perioadă. Astfel cred că este mai înţelept să mă bazez pe cinematografe cam din primăvară.

Încerc să fac o proiecţie parţială pe 13 noiembrie la Constanţa, unde voi organiza o mare expoziţie cu Fotografie din Dobrogea, voi expune la Cinematograful Jean Constantin 100 de fotografii, dar voi încerca şi rularea unor secvenţe din film, în sala de proiecţie. Ar mai fi o şansă de prezentare în premieră pe data de 1 Decembrie, tot acolo, cu ocazia Zilei Naţionale.

Deocamdată sunt ajutat de Primăria Constanţa, căutând soluţii la problema din faţa noastră. Toţi cei care v-aţi implicat, ajutând #proiectDobrogea trebuie să primească o invitaţie ptr participarea la premieră. Din păcate eu am pierdut fişierul în care ţineam o evidenţă a persoanelor care m-au susţinut concret, aşa că vă rog să-mi scrieţi aici, sau în privat. Vreau să fiţi alături de mine şi atunci, să vă bucuraţi de rezultatul încrederii acordate.

Mulţumesc cu această ocazie TUTUROR!“ 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Dobrogea mirifică, imortalizată de un fotograf împătimit. „N-ai cum să uiţi aşa ceva, n-ai cum!“

Natura sălbatică a Dobrogei, redată într-un documentar de 45 minute. Hoinar în gând, prin sunete şi culori VIDEO

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite