De ce au luat-o pe fetița Larei Șaban de lângă bunica maternă. Alia a ajuns în Turcia, la tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luarea micuţei Alia din mijlocul familiei materne
Luarea micuţei Alia din mijlocul familiei materne

Alia, fetița Larei Șaban, a plecat marți cu bona în Turcia, după o luptă de mai multe ore dintre familia mamei ei pe de o parte și anchetatori și bona copilului de cealaltă parte.În avionul care a decolat de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălnicenu“ s-a aflat și Melissa, una dintre surorile Larei.

„Am înțeles că a luat legătura cu tatăl copilului și i s-a permis să o însoțească pe fetiță pe banii tatălui“, a spus Andrei Bodean, procurorul de caz. Melissa vrea să vadă unde va locui Alia, nepoata ei.

Lara nu-și ajuta sora

Melissa lucra la un coafor în Turcia până să se întâmple nenorocirea cu Lara. Mama lor se plângea că Lara nu își ajută sora. Melissa voia să-și deschidă o mică afacere în domeniu, însă Lara nu a vrut să-i dea banii necesari.
Familia Larei nu are încredere în bonă. În timp ce aceasta pleca marți cu Alia în brațe, sora cea mare a Larei a strigat: „Asta nu e bonă, este o vrăjitoare! I-a luat minţile şi surorii mele!“.

Suspecții de uciderea Larei Șaban au picat testul poligraf

Tatăl Aliei este nepotul iubitului mamei

Tatăl din acte al copilului, respectiv Eray Ekrem Arda, nepotul iubitului Larei, Hüsseyin Sipahi, a încercat în instanță să-și redobândească fetița. Dosarul de acordare a custodiei copilului are ca termen de judecată 6.09.2012.
Însă, anchetatorii au decis că bunica micuței, Elvie Ghilbidan, este vinovată de lipsire de libertate și fetița trebuie să crească alături de tatăl ei, Eray Ekrem Arda. „Certificatul de naștere este un act autentic, valabil. Tatălui însă i s-a refuzat copilul. Un copil de doi ani nu poate decide ce este bine pentru el și atunci intervine autoritatea părintească, adică tatăl“, spune procurorul.

Avocatul s-a retras

Marți seara, mama Larei a rămas și fără avocatul care o reprezenta, Ghiulfer Ismail. Aceasta a spus că a reziliat contractul cu familia Larei din motive personale. Avocatul spune că știe că fetița a ajuns cu bine în Turcia. A vorbit la telefon cu bunica sa, care a izbucnit în plâns în momentul în care a auzit glasul fetiței.






Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite