Darurile Mării Negre expuse într-un târg cu obiecte artizanale. Scoici şi melci, de vânzare şi de mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Darurile Mării Negre sunt expuse sub forma unor obiecte şi accesorii la un târg dedicat, ce se va desfăşura la Constanţa. „Comori din Marea Neagră“ este realizat cu materie primă de pe plajele litoralului.

La Constanţa, în Parcul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" (zona fântânii arteziene) va fi amenajat Târgul de produse artizanale „Comori din Marea Neagră", unde vor fi expuse doar creaţii cu tematică marină. Târgul va fi deschis în perioada 15-18 august.

„Pentru cei care sunt mereu cu gândul la nisipul de pe plajă şi la valurile mării, târgul de accesorii handmade şi obiecte decorative „Comori din Marea Neagră" îşi deschide porţile.

Astfel, timp de patru zile, în perioada 15-18 august, în intervalul orar 10:00-20:00, constănţenii şi turiştii vor putea admira şi achiziţiona produse handmade, majoritatea realizate din scoici şi melci care provin de pe plajele Mării Negre. 

10 expozanţi îşi vor prezenta creaţiile în Parcul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" (zona fântânii arteziene).

Clienţii pot alege dintre sute de obiecte decorative, printre care vaze, tablouri, suporturi de lumânări sau rame de inspiraţie marină, realizate cu sârguinţă de artişti constănţeni sau bucureşteni.

Atmosfera va fi întreţinută de interpreta Ioana Ţuţuianu, care va încânta publicul cu melodii greceşti, pe 15 şi 16 august, începând cu ora 18:00.

Totodată, gurmanzii vor fi aşteptaţi pe tot parcursul desfăşurării târgului cu preparate delicioase din scoici şi rapane, însoţite de vinurile alese ale Cramei Conu Albu de la Viişoara“, invită organizatorii, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat" (RAEDPP) Constanţa, în parteneriat cu Primăria Constanţa. 

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă: 

Cherhanalele de pe litoral, delicatesa gastronomiei din Dobrogea. Unde mergi să mănânci un peşte făcut ca la carte 

Ce peşte să mănânci pe litoralul Mării Negre. Sfaturile specialistului: speciile care se prind în această perioadă, cum se prepară, cum ştim că e proaspăt

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite