Cum arată staţiunea Vama Veche după mini-vacanţa de 1 Mai

0
0
Vama Veche FOTO Garda de Mediu
Vama Veche FOTO Garda de Mediu

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu din cadrul Comisariatului Judeţean Constanţa au efectuat acţiuni de inspecţie şi control în Vama Veche pentru verificarea măsurilor luate de administraţia locală Limanu după minivacanţa de 1 Mai, privind curăţenia din staţiune.

Urmare a verificărilor efectuate, UAT Limanu a fost sancţionată cu amendă de 15.000 lei pentru nerespectarea obligaţiei legale privind colectarea separată a deşeurilor generate pe raza localităţii şi neasigurarea unei stări corespunzătoare de salubrizare.

Pentru remedierea neregulilor constatate s-au stabilit mai multe măsuri, urmând să se verifice stadiul rezolvării acestora.

În ceea ce priveşte zona de plajă, spun comisarii Gărzii de Mediu Constanţa, se colaborează permanent cu inspectorii din cadrul Apelor Române ABADL, realizându-se verificări la operatorii de plajă de pe litoral.

Vama Veche FOTO Garda de Mediu
Vama Veche FOTO Garda de Mediu
Vama Veche FOTO Garda de Mediu

Vă mai recomandăm:

Cum s-a dus farmecul de altădată din Vama Veche: de la ţinutul sălbatic al anilor '80, străbătut de turme de mioare, la refugiul destrăbălării tinerilor rebeli

1 Mai la Vama Veche, locul unde soarele apune pe ritm de chitară. Cine au fost primii vamaioţia

FOTO Farmecul de altădată al boemului 2 Mai: locul unde domnii de la Bucureşti se dezbrăcau de haine şi de griji

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite