Criminalul vânzătoarei de la chioşcul din staţia Delfinariu a fost prins. Voia să fugă din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul vânzătoarei de la chioşcul Cuget Liber din staţia Delfinariu a fost prins de poliţişti. Acesta voia să fugă din ţară, în Italia.

Poliţiştii l-au prins pe criminalul femeii de 33 ani, ucise cu 11 lovituri de cuţit, în interiorul chioşcului Cuget Liber din staţia Delfinariu. Nicolae Filimon are 30 ani şi a omorât vânzătoarea pentru că n-a vrut să-i dea ţigări pe datorie. 

El a fugit apoi din Constanţa, fiind prins la Sibiu, de unde voia să plece în Italia, la mama sa. Filimon a mărturisit anchetatorilor că regretă fapta comisă vineri seara, 27 mai. 

Constănţenii, marcaţi de tragedia produsă în plină stradă, într-o zonă extrem de circulată, au iniţiat o petiţie online:

"Adriana Farcaş nu înseamnă nimic pentru voi. Dar pentru cei doi copilaşi rămaşi orfani, însemnă totul. Adriana a fost ucisă mişeleşte pentru un pachet de ţigări!!! Vrem să se facă dreptate! Vrem legi adevărate pentru criminali, violatori, pedofili! Vrem muncă silnică până la epuizare! Nu mai suntem de acord să le oferim condiţii de detenţie pe banii noştri! Vrem să faceţi aceste lucruri fără ca noi să fim nevoiţi să ieşim în stradă! Arătaţi-ne că aveţi suflete şi că vă iubiţi familiile! Daţi-ne dreptul de a trăi fără frică!”. 

Adriana Farcaş avea două fetiţe şi lucra împreună cu sora ei, pe ture, la chioşcul Cuget Liber. 

Pe aceeaşi temă: 

Vânzătoarea de la chioşcul Cuget Liber din staţia Delfinariu, înjunghiată în piept, a murit. Criminalul este căutat

Moarte în Portul Tomis. O femeie a fost găsită spânzurată în barca familiei

Trenul Bucureşti-Constanţa, oprit de un accident mortal. Un bărbat s-a aruncat pe şina de cale ferată, în faţa locomotivei

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite